Menu

Het sollicitatieproces bij de Floréac

Mensen zijn de sleutel tot succes voor Floréac. We willen medewerkers die zich thuis voelen in onze familiale onderneming.

Onze medewerkers dragen elke dag bij tot het resultaat. Daarom nemen we voldoende tijd voor het sollicitatieproces en gaan we weloverwogen te werk.

We geven je bij elke stap feedback.

Heb je een job gezien die bij jou past? 

Klik bij de vacature op de knop ‘solliciteren’ en vul je gegevens in. Vul in het voorziene tekstveld je motivatie in én voeg je cv als bijlage toe. Je kan ook een 2de bestand toevoegen . Klik op ‘Aanmaken’ om je sollicitatie te verzenden naar de selectieverantwoordelijke

Hoe gaat het dan verder?

Onze selectieverantwoordelijke screent zorgvuldig jouw kandidatuur. Afhankelijk van de functie en je profiel bellen we jou eerst op voor een telefonische kennismaking

Als je in aanmerking komt, nodigt onze selectieverantwoordelijke je uit voor een kennismakingsgesprek bij Floréac. Als je profiel niet past, krijg je een afwijzend bericht.

Afhankelijk van de functie word je uitgenodigd: 

  • Voor een tweede gesprek met je toekomstige leidinggevende
  • Om een dag mee te werken (voor logistiek medewerkers) 
  • Voor een assessment. 
  • Voor een 3de gesprek waarin de resultaten van het assessment worden besproken (met HR en/of je leidinggevende). 

Je word steeds op de hoogte gebracht of je weerhouden bent of niet.

Is er een match?

Tijdens het aanwervingsgesprek onderteken je je contract en maken we verdere afspraken rond onze samenwerking en jouw eerste werkdag.

Van harte welkom bij Floréac!